Öljyvuoto

"Ensi-ilta" Suomessa 1.12.2012 mtv3 klo: 9.25

Juonta:
Winxit saavat videopuhelun Tressalta, joka on katsomassa seuraavan Androsin merien kuninkaan kruunaamista. Laylan setä, ,uningas Neptune valitsee uuden kuninkaan. Hän kruunaa poikansa Neruluksen kuninkaaksi ja hänen toinen poikansa Tritannus on hyvin kateellinen asiasta. Tritannus hyökää maski kasvoillaan, mutta kun paljastuu, kuka hän on, hänet vangitaan. Vankilassa hän näkee Trixit...
   Samaan aikaan Winxit ovat Gardeniassa ja pelastavat ihmiset, sillä veteen oli tullut öljyvuoto. Sky olisi halunnut antaa Bloomille Eraklyonin riipuksen, joka siunaisi rakkaiden onnen ikiajoiksi. Riipus kuitenkin putoaa veteen...

Mitä Superpupu sanoo...

- Roxysta? : Roxy on mukana, muttei enää niin isossa osassa kuin 4. kaudella. Bloom ei anna Roxyn tulla mukaan pelastamaan ihmisiä, sillä tehtävä on Bloomin mielestä liian vaarallinen.
- Alkutunnarista? : Uusi tunnari on todella hyvä englanniksi, mutta ei suomeksi! En pidä myöskään loppumusiikin suomenkielisestä versiosta, sillä mielestäni laulajalla on liian heikko ääni. Ei millään pahalla, mutta ulkomaalaiset laulavat paremmin ja edellisillä kausilla on ollut paremmat laulajat!
- Taustamusiikista? : Samaa kuin 4. kaudella, mutta mielestäni se on hyvä asia. Pidän eniten 1.-3. kauden musiikeista, koska ne ovat "perinteisiä" ja niihin liittyy niin paljon mistoja, mutta kyllä nämäkin taustamusiikit sopivat mainiosti.
- Skyn uudesta hiustyylistä? : Itse pidän enemmän vanhasta tyylistä, mutta kyllä tuokin menee. Ehkä se on vain totuttumiskysymys? Sillä jos on ollut 4 kautta sama tyyli ja sitten se vaihtuu, niin alussa se voi tuntua oudolta.
- Laadusta? : Erittäin hyvä laatu! Taustat ja hahmot toteutettu yhtä hyvin kuin ennenkin!
- Ääninäyttelijöistä? : Monien fanien pelkona ovat juuri ääninäyttelijät. Englanninkielisessä versiossa ääninäyttelijät ovat aivan mahtavia! 5. kauden suomenkielisessä versiossa kumminkin ärsyttää, että hahmojen äänet ovat vaihtuneet taas. :( Eniten ärsyttivät Tecnan ja Bloomin äänet, sillä nyt Tecnastakin on tehty "kimittäjä". 

Olen katsonut jaksoja englanniksi ja voin sanoa, että mielestäni 5. kausi on parempi kuin 4. kausi. Kannattaa ehdottomasti katsoa!

Tälle jaksolle annan arvosanaksi 8, sillä siitä puuttui jotakin...

Yhtä asiaa en ymmärrä: tämän jakson pitäisi olla 5. kauden toinen jakso ja ensimmäisen jakson pitäisi olla "Lilo". Tämä jakso kumminkin esitettiin ensimmäisenä... :/