Pahikset

Winx Club-sarjassa on paljon pahiksia, jotka haluavat tuhota kaiken hyvän ja saada koko universumin hallintaansa. Winxit taistelevat heitä vastaan.

Trix-noidat


Trix-jengiin kuuluvat Icy, Darcy ja Stormy. He ovat siskoksia. He ovat mukana ensimmäisellä, toisella ja kolmannella kaudella, sekä toisessa elokuvassa Maaginen seikkailu. He haluavat hallita koko universumia ja kostaa Winxeille, sillä Winxit voittavat heidät aina lopulta. Trixit opiskelivat noituutta Pilvitornin noitakoulussa, mutta heidät erotettiin, sillä he hyökkäsivät Alfeaan ja rikkoivat sääntöjä.
    Ensimmäisellä kaudella Trixien tavoite oli saada haltuunsa Bloomin lohikäärmeen liekki, jonka he lopulta saivatkin, mutta Bloom sai voimansa takaisin ja voitti Trixit. Trixit vangittiin Valolinnakkeeseen.
    Toisella kaudella Lordi Darkar vapautti Trixit Valolinnakkelta ja Trixit liittoutuivat Darkarin kanssa. Kun Winxit voittivat Darkarin, Trixit suljettiin vangiksi Omega-ulottuvuuteen.
    Kolmannella kaudella Trixit liittoutuivat Valtorin kanssa, joka vapautti heidät Omegasta. Winxit kuitenkin voittivat Valtorin ja Trixit vangittiin uudelleen Valolinnakkeelle.
    Toisessa elokuvassa Maaginen Seikkailu, Trixit liittoutuivat esiäitiensä, Muinaisten noitien, kanssa. Winxit kuitenkin voittivat jälleen.

Icy on jään noita. Hän on vanhin Trixeistä ja ryhmän johtaja. Hän on Trixeistä kaikkein noitamaisin. Hän on erittäin kunnianhimoinen ja on valmis vahongoittamaan kaikkia, jotka yrittävät estää häntä.


Darcy on pimeyden noita, jolla on hypnoottisia voimia. Hän on ryhmän toisiksi vanhin. Hän on järkevin ja rauhallisin ryhmästä, sillä osaa hillitä itsensä.


Stormy on nuorin ryhmästä. Hän hallitsee myrskyjä ja ukkosta. Hän menettää hermonsa helposti, ja silloin hän räjäyttelee kaikkea, mitä hänen ympärillään kulloinkin sattuu olemaan. Hän on pahansisuinen ja uskoo salaa olevansa voimakkaampi kuin Icy.

Muinaiset noidat

Muinaiset noidat ovat Trixien esiäitejä, jotka ovat aina halunneet saada haltuunsa lohikäärmeen liekin. He tuhosivat Bloomin kotiplaneetan, Dominon, kun Bloom oli vauva. Valonkomppanja onnistui voittamaan Muinaiset noidat. Nyt noitien henget ovat Pilvitornin hautaholvissa.
    Ensimmäisessä elokuvassa Salaisuuksien linna, Muinaiset noidat ovat vankina Obsidiaanikehässä. Winxit taistelevat noitia vastaan, kun Bloom pelastaa Dominon.
   Toisessa elokuvassa Maaginen Seikkailu, muinaiset noidat liittoutuivat Trixien kanssa, mutta Winxit voittivat heidät.

Lordi Darkar


Lordi Darkar on toisen kauden päävihollinen. Hän on varjojen herra ja hallitsee pimeitä voimia. Hän asuu linnassaan maan alla. Hän osaa muuttua feenixin varjoksi. Hänen tavoitteensa oli löytää Codex. Se on esine, joka on jaettu neljään osaan. Osat on piilotettu Alfeaan, Pilvitorniin, Punalähteeseen ja Pixiekylään. Kun saa kaikki voimat, saa haltuunsa Relix-voimat, joilla voi hallita koko universumia. Lordi Darkar muutti Bloomin Varjo-Bloomiksi, mutta Sky sai Bloomin muuttumaan ennalleen.

Darkarin linna:Varjo-Bloom2. kaudella Darkar muutti Bloomin pahaksi Varjo-Bloomiksi. Varjo-Bloomina Bloomin taikavoimat kasvoivat niin suuriksi, etteivät muut Winxit mahtaneet niille mitään. Varjo-Bloomin avulla Darkar sai Alfean osuuden koodista ja melkein Relixin rajattomat voimat. 
Varjo-Bloom ei puhunut paljoa. Joskus hän nauroi yhdessä Darkarin kanssa. Kauden lopussa hän kutsui Relixin voimia lausumalla loistua: "Desceent! Peatus fortisupertio, peatus fortis". Skyn sanat saivat Varjo-Bloomin kuitenkin palaamaan ennalleen; Bloom käytti parannusvoimiaan itseensä.

Valtor


Valtor on kolmannen kauden päävihollinen. Muinaiset noidat loivat Valtorin pienestä lohikäärmeen liekin kipinästä. Valtorilla on pimeitä voimia, mutta myös lohikäärmeen liekin voimia, niin kuin Bloomilla, joten siksi he pystyvät tuntemaan toistensa läsnäolon. Valtor oli vangittu jäiseen Omega-ulottuvuuteen, mutta hän pakeni sieltä Trixien kanssa. Valtorista tuli vahva velho, sillä hän vieraili muissa planeetoissa vieden niiden taikavoimat ja imemällä ne itseensä. Lopulta voimaa oli niin paljon, että hänen piti sulkea osa niistä Agadorin laatikkoon. Bloom tuhosi Valtorin kolmannen kauden lopussa.

Mustan kehän velhot
Mustan kehän velhot, eli keijumetsästäjät Anagan, Gantlos, Duman ja Ogron ovat neljännen kauden pääviholliset. He hallitsevat pimeitä voimia ja Duman pystyy myös muuttamaan muotoaan esim. käärmeeksi. He ovat keijujen metsästäjiä ja vangitsivat kaikki Maan keijut, paitsi yhden. Heidän tavoitteensa oli vangita Maan viimeinen keiju, Roxy. Duman menehtyi aiemmin sairauteen, mutta muut velhot kokivat loppunsa pudotessaan Omegan pohjattomaan kuiluun.
Velhojen johtaja oli Ogron:Cassandra


Cassandra on paha kreivitär, josta meinasi tulla äitipuoli Stellalle 3. kaudella. Cassandra nimittäin aikoi mennä naimisiin Stellan isän, kuningas Radiuksen, kanssa. Cassandra ei oikeasti edes rakastanut Radiusta. Hän halusi vain valtaa ja tulla Solarian uudeksi kuningattareksi. Hän liittoutui Valtorin kanssa ja sai Radiuksen valtaansa. Lopulta Stella sai kumottua lumouksen keijupölyllään.

Chimera


Chimera on Cassandran tytär. Hän opiskelee taikuutta Beetta-akatemiassa. Hänestä meinasi tulla Stellan uusi siskopuoli 3. kaudella, kun hän ja Cassandra liittoutuivat Valtorin kanssa. Chimera vihaa Stellaa, ja tunne on taatusti molemminpuolinen! Chimera on myös erittäin kateellinen Stellalle, sillä Stella on oikea prinsessa ja omistaa niin paljon kaikkea hienoa, esim. koruja.

Mitzy


Mitzy on Bloomin naapuri Gardeniassa. Mitzy on aina ollut ilkeä Bloomille. 2. kaudella Mitzy järjesti Halloween-juhlat, joissa hän oli suunnitellut ilkeän pilan Winxeille (jaksossa HalloWinx!). 4. kaudella Mitzy sai hetkeksi pahat taikavoimat Mustankehän velhoilta. Hän myös ihastui Brandoniin, mistä koitui paljon harmia varsinkin Stellalle. 5. kaudella Mitzy toivoi, että Winxit häviäisivät Trixeille.