Moi! Päivittelen jälleen. Olen tehnyt horoskoopin heinäkuulle 2012. Löydät sen Luettavista ja sieltä menet Horoskooppeihin. Pääset nopeammin tästä.

Lisäsin neljä linkkinappia, joilla voit äänestää sivujani Winx-sivujen top-listoilla. Kiitos kaikille äänestäjille! :)

Mitä haluaisitte, että päivittelisin seuraavaksi? Voitte kertoa Vieraskirjassa tai äänestää "Taikaulottuvuus täyttää 1 vuotta"-kirjoituksessa olleessa äänestyksessä.

Mita haluaisit Superpupun paivittavan seuraavaksi?
Winxien paivakirjat.Vanhojen Winx-lehtien arvostelut.Winx-jaksojen arvostelut.Jarjestaisit ne kategoriat ja toteuttaisit uudistukset.Jatkaisit Winx-tarinaa Peilimaailma.Laittaisit lisaa kopioitavia.Linkittaisit lisaa Winx Club-peleja.Tekisit jonkun kilpailun.Jatkaisit sita Gothix-juttua.Tekisit lisaa halilaskureita eri hahmoille siihen "Anna hali suosikkihahmoillesi"-juttuun.Kirjoittaisit loppuun "Mika on Winx Club?"-jutun ja tietoa Winx Clubista.ENGLISH, PLEASE!Kirjoittaisit enemman tietoa Winx Clubin tuotantokausista.Linkittaisit lisaa Winx-sivuja tai muita sivuja.Vaihtaisit uuden sivupohjan.Tekisit kerhoviekun ja muita kerhoon liittyvia juttuja.Paivittaisit kuvagalleriat esim. poistaisit kuvat, jotka eivat toimi.Tekisit lisaa aanestyksia :DTekisit lisaa testeja.Tekisit lisaa tietokilpailuja.Linkittaisit/laittaisit Winx-videoita.Tekisit lisaa tehtavia ja bongattavaa jne.Tekisit uusia MMM-lehtia.Kirjoittaisit lisaa tarinoita.Kirjoittaisit jotain taikaan liittyvia juttuja, vaikka taikauskosta jotain tai jotain loitsuja jne.Kirjoittaisit jotain Winx-vinkkeja tai jatkaisit Hauskaa tekemista-sarjaa.Jotain muuta, kerron viekussa tai chatissa.
  
pollcode.com free polls