Moi! Jostain syystä en voi enää lukea freebookin vieraskirjoja (en edes omaani) enkä voi kirjautua sisään freebookkiin. Kun klikkaan vieraskirjan linkkiä, sivulle ilmestyy vain ilmoitus, jossa lukee: "Käyttämästäsi verkko-osoitteesta on tullut Freebok vieraskirjoihin roskapostia. Tämän vuoksi pääsy vieraskirjoihin osoitteestasi on estetty.
 
Valtaosa vieraskirjojen roskapostista tulee virusten saastuttamista tietokoneista, joten tietokoneesi tarkistus ajantasaisella virusskannerilla on erittäin suotavaa. On myös mahdollista, että tietokoneesi jakaa verkko-osoitteen muiden tietokoneiden kanssa eikä osoitteesta tullut roskaposti ole peräisin koneestasi.
 
Voit poistaa eston kirjoittamalla kuvassa näkyvät kirjaimet kuvan alla olevaan tekstikenttään ja klikkaamalla "Release / Vapauta" painiketta. Jos kirjoitit vääriä merkkejä saat yritettäväksi uuden merkkisarjan."
 
En ole spämmännyt muiden vieraskirjoja, enkä tiedä, onko koneellani sitten virus tms. Mutta vaikka kirjoitan koodin oikein, siihen tulee englanninkielinen teksti, jossa lukee, että sivu aukeaa 30 sekunnin päästä. Aina kun aika on kulunut loppuun, sivulle tulee kumminkin uusi koodi, enkä pääse vieraskirjaan. En myöskään pääse freebookin etusivulle, joten en voi kirjautua omaan vieraskirjaani. Onko kenellekään muulle käynyt sama juttu tai tietäisikö joku, mitä minun pitäisi tehdä?

Kiitos, jos jaksoit lukea tämän!
Ja huom: jos haluat vastata jotain, vastaa sivuni chattiin tai foorumiin, mutta ÄLÄ VIERASKIRJAAN, sillä en pääse lukemaan sitä.

 
mieliala_surullinen.jpg?t=1344534284