Winx-lehti 10/2012: Vampyyriklubi

Hinta: 6,50e

Liitelahja: rannekoru, jossa Believix-asuiset Bloom ja Flora

Kannessa: HalloWinx-asuiset Winxit (ei Roxya)

Muuta lehdessä:
-Music Star
-Fashion&Style
-Green Planet
-Dance&Sport
-Funny Games
-Natural Beauty
-Testi
-Winx Girl
-Lukijapalsta

Juonta:
Winxit ovat edelleen Gardeniassa, sillä viime numerossa luonto valitse heidät suojelioikseen. Heidän ainoa johtolankansa on Gaian antama riipus. Pian Winxit havaitsevat vahvaa taikaenergiaa lähistöllä olevasta kahvilasta, joka on sisustettu vampyyrityyliseksi. Siellä he tapaavat Minan, joka on tarjoilijana. He tapaavat myös paikan johtajan, lordi Amaranthin, jolla on paljon negatiivisia voimia. Voimillaan Amaranth saa Floran valtaansa. Pian Bloom ja Stella saavat Minan avulla selville, että Amaranth (ja myös Mina) ovat vampyyreja. Mina haluaa liittoutua Winxien kanssa Amaranthia vastaan, sillä Amaranth vie ihmisten elinvoimaa ja ottaa heitä ja muita vampyyreja haltuunsa. Bloomin ja Stellan pitää pelastaa Flora ja estää Amaranthia saamasta Gaian antamaa riipusta haltuunsa, sillä muuten Amarantha saisi kaikki vampyyrit ja ihmissudet valtaansa.

Plussat:
+ Sarjakuva oli Halloweenaiheinen! <3
+ Sarjakuvassa oli vampyyreita.
+ Sarjakuva oli tosi hyvä, tosi jännä!!
+++ Sarjakuvalle voisin antaa niin monta plussaa! :D
+ Sarjakuva oli piirretty tosi hyvin!
+ Mina oli ihana! Piirsin hänestä kuvankin. 
+ Minan selitys Stellalle: "Uskotko meidän olevan hirviöitä? Meillä on ajatuksia ja tunteita, aivan kuten teilläkin. Ihmiset uskovat vampyyreihin ja keijuihin. Tiedätkö, mitä eroa meillä todellisuudessa on? Te saatte energiaa valosta, meidät taas on tuomittu elämään pimeydessä."

Piirsin siis Minasta kuvan:

Siinä on Mina ensin tarjoilija-asussaan ja sitten vampyyrimekossaan. :) Näyttää vähän Musalta, kun hiustyyli ja hiusten väri on samalainen. Olisin halunnut skannata kuvan, mutta tulostimen muste on loppu, niin edes skannaus ei onnistu. :O Otin siis valokuvan.
Tässä vielä toinen kuva, joka on zoomattu kasvoihin.

Mitäs pidätte? :) Kommenttia voi kertoa Vieraskirjassa.

Miinukset:
- Ei ollut Winx-horoskooppia.

Keille suosittelen: Kaikille HalloWinx-faneille ja jännitystä kaipaaville, sillä tämä sarjakuva oli tosi jännittävä ja UPEASTI piirretty! 

Arvosana: 10